lördag 15 september 2012

Gi dag 4.

Ja då har vi alltså varit sådär galet duktiga i 4 dagar, nästan så att snålvattnet rinner ur mungipan på en då man är på jobbet. Kakor, tårtor, mjukkakor och annat gottgott är sådant man dagligen utsätts för, men skam den som ger sig - Här viker vi inte undan för frestelsen!
Vad gäller GI och rivstart är jag inte den mest påhittiga när det kommer till matlagning och recept. Istället blir det väldigt mycket samma lika mat.. Särskillt när man endast får äta max 20g kolhydrater per dag, resten ska bestå av fett och protein.
Här kommer en typisk gi-frukost för oss. Äggröra och bacon, lite sallad och nu i morse lite salamilyx! O vatten såklart... Ägg, ägg och ägg..




Till middag äts de oftast sallad, något i köttväg, keso och någon fet sås..




Därimellan trycker vi i oss lite nötter, någon ostskiva etc som mellanmål. Känns som att allting kretsar kring mat och när man senast åt någonting. För att inte tala om denna förbaskade sallad som jag redan är så gudomligt less på att hacka. Tack och lov kan man sätta G på köttbitarna utan protester iaf ;)




Sötsuget är inte lika stort längre, men det vore ändå gott att sätta tänderna i de gamla vanorna! Men den här gången får det helt enkelt inte bli så, nu ska spåren efter semestern och allt för mycket sympatisoffätande bort.
Trevligt att vi sympatiäter med varandra även nu, på ett nyttigare sätt.. vore värre om en satt och smaskade på godis medan den andra slår knut på sig själv av allt sockersug..
Blir spännande att se hur det här riktigt kommer att gå nu, kommer inte så många störselmoment nu i höst, förutom G:s födelsedag den 27.
Målet är att käka gi rivstart månaden ut, möjligtvis längre om vi känner att det fungerar bra. Dock är jag inget fan av att vara helt utan kolhydrater.. Så, gäller att vi båda hittar en bra balans sen...
Ujuj....
- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar